Fagseminar og Årsmøte 2018

Styret har i år valgt å legge Fagseminar og Årsmøte 2018 til Steinkjer og Quality Hotel Grand Steinkjer, helgen 16.-18. mars.

Vi legger opp til et interessant fagseminar, med  besøk til Berg Gård på Inderøy lørdag. Fredag ønsker vi å ha fokus på revidering av bransjestandarden.

Endelig innhold under fag-samlingen er fortsatt under utarbeidelse, men det ligger an til å omhandle salg og markedsføring av lokalmat med foredrag av Marie Vorum fra Gården Bjørka i Sparbu, og et foredrag av Steinar Moe fra Nortura og Kokekara om kjøtt og kjøttbehandling. I tillegg vil Berg Gård fortelle litt om deres oppbygging og utvikling av Berg Gård og Inderøy Brenneri.

Etter endt faglig innhold lørdag,  blir det lunsj på Slakteriloftet på Berg Gård , som avsluttes med en akevittopplevelse i Inderøy Brenneri. Du kan lese mer om Berg Gård på deres websider.

Søndag gjennomføres årsmøtet ihht vedtekter og innkalling. Saker som ønskes omhandlet på årsmøtet, bes sendt styret via kontaktskjemaet på denne siden innen 5. mars.

Fagseminar og Årsmøte 2018 - Quality Hotel Grand Steinkjer - 16.-18. mars 2018

Vi håper så mange medlemmer  som mulig setter av denne helgen, og blir med på en god fag-samling med utveksling av erfaring og relasjonsbygging.
Flere og flere har hatt med seg sin bedre halvdel på disse samlingene de siste årene, så  vi håper at denne trenden fortsetter.

NHF booker hotellrom. Påmeldingsfrist settes til 15. februar, men vi tar forbehold om ledig kapasitet på hotellet etterhvert. Så vær raskt ute med din påmelding for å sikre deg plass.

Påmelding – Fagseminar og Årsmøte 2018

Romvalg EnkeltromDobbeltromTrenger ikke overnatting

Antall personer

Fredag 16.3
12:00 Ankomst - Innsjekk
17:00 Medlemsmøte, revidering av bransjestandard (Gruppearbeid)
19:30 Middag

Lørdag 17.3
08:00 Frokost
09:00 Avreise til Inderøy og Berg Gård
09:30 Velkommen til Berg Gård - Svein Berfjord
09:45 Markedsføring og Salg - Marie Vorum i  Bjørka
10:45 Kjøtt og Kjøttbehandling - Steinar Moe fra Nortura og Kokekara
12:00 Tjenester og Muligheter med hjelp fra Matnavet v/Beth Tronstad
12:30 Lunsj på Slakteriloftet på Berg Gård.
13:30 Omvisning på Berg Gård v/ Svein Berfjord
14:30 Akevittopplevelse på Inderøy Brenneri
16:00 Retur til Steinkjer
19:00 Middag på Quality Hotel Grand Steinkjer

Søndag 18.3
08:30 Frokost
09:30 Årsmøte
12:30 Lunsj og avreise

Med forbehold om små endringer i programmet.

Pris per. person fra fredag til søndag, inkl:

- Overnatting  fredag-søndag inkl. frokost ved hotellet lørdag og søndag
-Middag fredag og lørdag ved hotellet
-Lunsj lørdag ved Berg Gård
-Akevittopplevelse ved Inderøy Brenneri
-Lunsj søndag ved hotellet

Drikke til maten ved lunsj og middag er ikke inkludert.

Kr 4330 pr pers i enkeltrom
Kr 3390 pr pers i dobbeltrom (forutsetter 2 personer på rommet)
Spesifiser i påmeldingen om du ikke skal være med hele helgen.

Bindende påmelding. NHF vil kreve inn dette på forhånd, for å kunne gjøre opp på fellesregning.