Fagseminar og Årsmøte 2018

Styret har i år valgt å legge Fagseminar og Årsmøte 2018 til Steinkjer og Quality Hotel Grand Steinkjer, helgen 16.-18. mars.

Vi legger opp til et interessant fagseminar, med  besøk til Inderøy  på lørdag. Fredag ønsker vi å ha fokus på revidering av bransjestandarden.

Fag-samlingen kommer i år til å omhandle salg og markedsføring av lokalmat med foredrag av Marie Vorum fra Gården Bjørka i Sparbu, hun representerer også Trøndelag Mat I tillegg vil Rachel Knott komme å holde et foredrag for oss. Hun er veterinær og jobbet i New Zealand de siste 7 årene. Hun har mye erfaring fra hjorteoppdrett fra Down-Under... Beth Tronstad i Matnavet vil også holde et foredrag om Tjenester og Muligheter med hjelp fra Matnavet.

Etter endt faglig innhold lørdag,  blir det lunsj og omvisning på Øyna, som avsluttes med Øl-smaking hos Inderøy Gårdsbryggeri. Det bør vel bli en bra oppladning til kveldens middag på Quality Hotel Grand på Steinkjer.

Søndag gjennomføres årsmøtet ihht vedtekter og innkalling. Saker som ønskes omhandlet på årsmøtet, bes sendt styret via kontaktskjemaet på denne siden innen 5. mars.

Fagseminar og Årsmøte 2018 - Quality Hotel Grand Steinkjer - 16.-18. mars 2018

Vi håper så mange medlemmer  som mulig setter av denne helgen, og blir med på en god fag-samling med utveksling av erfaring og relasjonsbygging.
Flere og flere har hatt med seg sin bedre halvdel på disse samlingene de siste årene, så  vi håper at denne trenden fortsetter.

NHF booker hotellrom. Påmeldingsfrist settes til 15. februar, men vi tar forbehold om ledig kapasitet på hotellet etterhvert. Så vær raskt ute med din påmelding for å sikre deg plass.

Påmelding – Fagseminar og Årsmøte 2018

Romvalg EnkeltromDobbeltromTrenger ikke overnatting

Antall personer

Fredag 16.3
12:00 Ankomst - Innsjekk
17:00 Medlemsmøte, revidering av bransjestandard (Gruppearbeid)
19:30 Middag

Lørdag 17.3
08:00 Frokost
09:00 Avreise til Inderøy
09:30 Velkommen
09:45 Markedsføring og Salg - Marie Vorum i  Bjørka og Trøndelag Mat
10:45 Foredrag med Rachel Knott - veterinær og 7 års erfaring fra hjorteoppdrett på New Zealand.
12:00 Tjenester og Muligheter med hjelp fra Matnavet v/Beth Tronstad
12:30 Lunsj på Øyna
13:30 Omvisning
14:30 Øl-smaking hos Inderøy Gårdsbryggeri
16:00 Retur til Steinkjer
19:00 Middag på Quality Hotel Grand Steinkjer

Søndag 18.3
08:30 Frokost
09:30 Årsmøte
12:30 Lunsj og avreise

Med forbehold om små endringer i programmet.

Pris per. person fra fredag til søndag, inkl:

- Overnatting  fredag-søndag inkl. frokost ved hotellet lørdag og søndag
-Middag fredag og lørdag ved hotellet
-Lunsj lørdag på Øyna
-Øl-smaking ved Inderøy Gårdsbryggeri
-Lunsj søndag ved hotellet

Drikke til maten ved lunsj og middag er ikke inkludert.

Kr 4550 pr pers i enkeltrom
Kr 3610 pr pers i dobbeltrom (forutsetter 2 personer på rommet)
Kr 2470 pr pers om man ikke skal ha overnatting
Spesifiser i påmeldingen om du ikke skal være med hele helgen.

Bindende påmelding. NHF vil kreve inn dette på forhånd, for å kunne gjøre opp på fellesregning.